Ljeta s Marijom – sjajna knjiga za sjajan početak

Pokloni ispod jelke, poljubac u ponoć, ludi provod ili lagano uživanje kod kuće, novogodišnje odluke, Četiri skakaonice i bečki koncert, posete prijateljima i porodici – sve su to stvari koje obeleže početak nove godine. Mi novu godinu volimo da počnemo fenomenalnom knjigom, i zato smo vam pripremili Ljeta s Marijom Olje Savičević Ivančević.

Ljeta s Marijom mozaik je sastavljen od odabranih epizoda iz života pet generacija žena jedne porodice koje nose ime Marija. Fokusiran na intimno i skriveno, na to kako su odrastale, preživljavale i volele naše pretkinje, o čemu su mislile u svojim kuhinjama i sobama i šta su jedna drugoj pričale, ovaj roman je posveta ženskom iskustvu i ženskim pričama koje su mahom bivale nezapisane i skrajnute.  

Zapisujući intimnu porodičnu istoriju, autorka zapravo pripoveda intimnu istoriju sveta i univerzalnu priču o ženama i devojčicama, majkama, ćerkama, sestrama, o njihovim odnosima, kao i o odnosima s muškarcima koji su im bliski. Ljeta s Marijom je poetična knjiga koja će vas očarati blagom melanholijom i interesantnim, borbenim i pomalo svojeglavim Marijama.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 693 dinara, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Ostale vesti

Korpa
0 items Korpa
Moj nalog