Novi kraj – knjiga kojoj ćete se vraćati

Novi kraj je knjiga prepuna muzike, smeha, ljubavi, predivne neposrednosti i razoružavajuće iskrenosti, knjiga koja voli život i raduje mu se. Čilić zapisuje trenutke koji život čine vrednim življenja, čuva svoja i majčina sećanja od zaborava, priseća se bezbrižnog detinjstva u Bosni, odlaska u Zagreb, prvih izlazaka, piše o muzici, plivanju, svojoj deci, fokusira se na dobrotu, nežnost, podršku i empatiju.

Možda je najveća draž ove knjige, pored emocija koje pršte iz svake minijature, to što iskustva pripovedačice prepoznajemo kao svoja, bilo da govori o odrastanju ili odraslom životu, o svojim roditeljima ili svom roditeljstvu. Novi kraj je knjiga koja će vas nasmejati, raznežiti, udariti u stomak i naterati da (ponovo) prepoznate poeziju, lepotu i važnost naizgled malih a ipak pamćenja vrednih trenutaka.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 693 dinara, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Ostale vesti

Korpa
1 item Korpa
Moj nalog