Južno predgrađe – emotivna priča o snažnoj odanosti dve sestre

U Južnom predgrađu Donatela di Pjetrantonio se vraća mestu i likovima iz svog bestselera Vraćena. Naratorka je sada odrasla žena, koja je, pokušavajući da izgradi ljubav, porodicu i karijeru, prekinula veze s ljudima iz svoje prošlosti i otišla iz Italije. Jedan poziv je nevoljno, ali hitno vraća u rodni kraj – potrebna je Adrijani, svojoj buntovnoj i pomalo gruboj sestri.

Dok se kreće ka otkrivanju razloga povratka, roman istražuje komplikovan odnos između veoma različitih sestara, tenziju između njihove želje i opiranja da budu zajedno, njihovu uzajamnu privrženost i ravnodušnost.

Južno predgrađe je emotivna priča o neugodnim istinama i izneverenim očekivanjima, o konfuznim porodičnim odnosima i ambivalentnim vezama od kojih je nemoguće pobeći, kao i o žestokoj odanosti dve sestre koja opstaje uprkos njihovim različitostima.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 693 dinara, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Mladenka kostonoga – prvorazredni književni eksperiment

20. 06 2022.

Naša žena – maestralan prikaz ženske svakodnevice

20. 06 2022.