Nebesa – koja je verzija stvarnosti stvarna?

Kejt i Ben se zaljubljuju u Njujorku 2000. godine, u svetu bez siromaštva i zagađenja, u kome Džordž Buš mlađi nije pobedio na izborima. Kejt se, međutim, u snu prenosi u prošlost, gde živi kao Emilija, ljubavnica plemića u elizabetanskoj Engleskoj.

Svaki put kad Emilija promeni nešto u prošlosti, Kejt se budi u drugačijoj sadašnjosti. I svaka sadašnjost gora je od prethodne, zapravo – i to je ono što nas najviše boli – svaki put kad se probudi, sadašnjost sve više liči na našu, a ona je jedina koja se seća boljeg sveta.

Ben, koji spava i budi se kao Ben u sadašnjosti koju prepoznaje, pokušava da objasni da je tako oduvek bilo i pita se da li žena koju voli gubi razum. Kejt je primorana da prihvati novu stvarnost, klimatske promene, ratove, tragedije i otuđenost.

Zabavna i visprena knjiga o snovima i posledicama naših postupaka koja otvara pitanja da li je čovečanstvo osuđeno na propast i možemo li zaista poznavati neku osobu, Nebesa su istovremeno i potresna priča o osećaju izgubljenosti i nemogućnosti prihvatanja bolne realnosti.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 891 dinar, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Nebesa

891,00 RSD

Ostale vesti

Korpa
1 item Korpa
Moj nalog