Voli me više od svega na svijetu – autobiografija Mire Furlan

Mira Furlan beskrajno emotivno otkriva svoje intimne drame, prikazuje lice i naličje glumačkog života, oživljava bezbrižnije vreme u kome su ljudi verovali u bolji svet i opisuje opšti sunovrat na ovim prostorima.

Voli me više od svega na svijetu je pre svega ispovest žene – nežne, ranjive i plemenite – koja je neprestano preispitivala sebe i čiji je život bio pun uzbuđenja, uspeha, prepreka, padova, ljubavi i izdaja. U njoj se otvoreno govori o tome šta biti žena znači u ovom svetu.

Opisujući ne samo naše prostore već i iskustva apatrida i emigranata u Americi, ova knjiga, s podnaslovom Priče o pripadanju, takođe je i potresno svedočanstvo o tome šta (ne)pripadanje donosi.

Naposletku, moćna proza prožeta duhovitim i britkim komentarima, kako o davno prošlom vremenu, tako i o sadašnjem svetu i tendencijama u njemu, predstavlja i potvrdu izuzetnog spisateljskog dara Mire Furlan.

Mi smo uživali pripremajući ovu zaista posebnu knjigu, verujemo da ćete i vi uživati u njoj.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 1.298 dinara, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Ostale vesti

Korpa
1 item Korpa
Moj nalog