Životinja – uzbudljiv triler autorke bestselera „Tri žene“

Životinja je debitantski roman Lise Tadeo, autorke maestralne studije o ženskoj seksualnosti Tri žene. Ispričan u prvom licu, glasom Džoun, jedne od najprovokativnijih književnih antiheroina, roman na iskren, surov i smeo način govori o ženama koje su preživele muškarce.

Džoun nije dopadljiva i nije lako identifikovati se s njom. Njen svet je uobličen iskonskim nagonima, oportunističan i hiperseksualizovan: svi muškarci su ili potencijalni seksualni partneri ili predatori, a žene su suparnice. Ona je i žrtva i svedokinja, ali i počiniteljka nepojmljivih stvari. Iznad svega, ona je gnevna.

Vešto nam otkrivajući Džouninu prošlost u maniru najuzbudljivijih trilera, Lisa Tadeo piše i o ženskom besu koji se previše često percipira kao ludilo. Njene rečenice su ubitačne, drsko hrabre, psihološki oštroumne i lukavo duhovite, a Džounin glas je toliko oštar i privlačan da ćete poželeti da je svuda pratite.

Ovo je knjiga koja će vas raniti, razgneviti i očarati.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 792 dinara, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.


Životinja

990,00 RSD 792,00 RSD

Crkni, ljubavi – roman o majčinstvu, strasti i depresiji

10. 12 2021.

Moja godina odmora i opuštanja – provokativna kritika savremenog društva

10. 12 2021.