Ljubavni život – otvoreno o ženskoj seksualnosti i destruktivnim željama

Glavna junakinja Jara od prvog trenutka se prepušta neodoljivoj erotskoj privlačnosti kojom Arije zrači – njegova arogancija i proračunata uzdržanost jednako je uzbuđuju koliko i odbijaju. Ona zaboravlja na sebe, svoje potrebe i želje, a trenuci vrhunskog užitka stapaju se s poniženjem i samoomalovažavanjem.

„Upali cigaretu, a ja pomislih kako bi mi bilo ugodno da živim s njim, jer ću uvek znati da me ne voli i neću morati sve vreme da se mučim zbog napetosti da li će prestati da me voli; odjednom osetih da imam ogromnu prednost nad svim ženama na svetu jer mene zaista ne voli.“

Cruja Šalev svojim jedinstvenim stilom u kome se opažanja prepliću s mislima i dijalozima, što svemu daje poetski ritam, čitaocima pruža uvid u uznemirenost i narušenu emotivnu ravnotežu protagonistkinje. Uvršten u dvadeset najboljih romana svetske književnosti u poslednjih četrdeset godina, Ljubavni život je zadihan unutrašnji monolog, grozničava studija opsesije, seksualnosti i transformišućeg uticaja strasti na život pripovedačice.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12 i Cara Dušana 68, Beograd) po promotivnoj ceni od 891 dinar, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Ostale vesti

Korpa
0 items Korpa
Moj nalog