Osmica i Mliječni zubi – knjige koje ste s nestrpljenjem čekali

Bliži se kraju godina koja nam je okrenula život naglavce; bili smo sluđeni, zabrinuti, ponekad ljuti, čeznuli smo za običnim stvarima poput zagrljaja, druženja i koncerata, hvatali su nas neizdrži, a utehu i radost smo nalazili u sitnicama, dugim razgovorima i povremenom begu od stvarnosti.

Sa željom da nam naredna godina bude svima daleko bolja, a mora biti, za kraj ove godine pripremili smo vam malu radost, dve zbirke priča dve fenomenalne spisateljice – Osmicu Rumene Bužarovske i Mliječne zube Lane Bastašić.

Obe knjige su prava mala blaga, iskrene i očaravajuće, nepretenciozne i pomalo surove.

Osmicu čine kratki odlomci iz života žena i devojčica, naizgled jednostavne priče koje hrle katastrofi i čitaju se kao napete drame. Iako nije u pitanju nova zbirka priča (Osmica prethodi zbirkama Moj muž i Nikuda ne idem), i ova knjiga svedoči o izvanrednom talentu Rumene Bužarovske i nipošto je ne treba propustiti.

Mliječni zubi su majstorski napisana zbirka priča o detinjstvu, ispričanih iz ugla dece. Ali ne dajte se prevariti, ovo nije sentimentalna oda odrastanju ili romantizovan prikaz iz perspektive odraslih. Lana Bastašić nam je Mliječnim zubima dala brutalne, dirljive, upečatljive priče, priče koje ćete iznova čitati i mnogo puta prepričavati.

Osmicu i Mliječne zube možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12 i Cara Dušana 68, Beograd) po promotivnoj ceni od po 594 dinara, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.


Osmica

693,00 RSD 594,00 RSD

Sandale - intimna putovanja omiljenog književnog skitnice

11. 12 2020.

Najtraženije knjige u 2020. godini

11. 12 2020.