Moja borba 6 – finale najvećeg književnog serijala današnjice

Za tu književnu senzaciju smo čuli još pre osam godina, ali bili smo premali da bismo se usudili na takvu izdavačku avanturu. A onda, par godina kasnije, kada je to već preraslo okvire književnosti i polako postajalo kulturni fenomen, stisli smo petlju i kupili prava. 
Na šest knjiga. 
Sa ukupno 3500 stranica. 

Na našu sreću neke stvari su se poklopile. Norveška NORLA nas je podržala i finansijski pomogla prevod prve tri knjige. Prevodilac Radoš Kosović je uradio fantastičan posao i zahvaljujući njemu svih šest delova čitaju se kao da su napisani najsavršenijim srpskim jezikom. I svi ostali saradnici su odradili svoj deo posla na najbolji način i doprineli da naše izdanje bude više nego uspešno. I konačno, pet godina nakon prvog, stiže poslednji, šesti deo serijala „Moja borba“.

Na više od hiljadu stranica Karl Uve Knausgor privodi kraju najmonumentalniji književni serijal XXI veka. Dostignuće po kome će se čitav žanr autofikcije meriti na dalje i delo koje ostaje kao jedno od temeljnih literarnih uporišta našeg vremena.
Odvojite vreme za sebe, zima se završava tek za dva meseca, taman dovoljno da uronite u poslednji, po mnogima, najbolji nastavak Karl Uveove borbe..

Moju borbu 6 možete kupiti po promotivnoj ceni od 1991 dinar, u našoj knjižari Bookastore (Cara Lazara 12, Beograd) ili je poručiti preko sajta.

Ostale vesti

Korpa
1 item Korpa
Moj nalog