Back Cover
Odlomak

U miso supi

Kendži je mladić koji novac zarađuje radeći kao vodič strancima kroz tokijsko podzemlje seksa.Tri dana pre Nove godine dobija poziv od Frenka, američkog biznismena zainteresovanog za trodnevni aranžaman po tokijskim seks klubovima. Međutim, njegov klijent je sve samo ne običan seks turista i Kendži ubrzo shvata da je u društvu čoveka koji je možda odgovoran za jeziva dela koja su šokirala Tokijo. Kendži je na putu sa koga je povratak teško moguć.

687,50 RSD 550,00 RSD

Kupite pet odabranih naslova po ceni od 990 rsd, i svaki sledeći iz grupe za 198 rsd

Kendži je mladić koji novac zarađuje radeći kao vodič strancima kroz tokijsko podzemlje seksa.Tri dana pre Nove godine dobija poziv od Frenka, američkog biznismena zainteresovanog za trodnevni aranžaman po tokijskim seks klubovima. Međutim, njegov klijent je sve samo ne običan seks turista i Kendži ubrzo shvata da je u društvu čoveka koji je možda odgovoran za jeziva dela koja su šokirala Tokio. Kendži je na putu sa koga je povratak teško moguć.

U miso supi je fascinantan portret savremenog Japana, njegove dekadencije i mračnih strana protkan sociološkim detaljima. Ovo je istovremeno briljantna studija jedne zemlje i napet i jeziv triler iz pera jednog od najpopularnijih savremenih japanskih pisaca.

Autor

Rju Murakami

Prevodilac

Zoran Trklja i Ljiljana Bubalo

Dizajn korica

Ivan Benussi

Naslov originala

イン ザ・ミソスープ (In the miso soup)

Broj strana

176

Pismo

latinica

Povez

mek

Format

14 x 20 cm

Godina

2010.

ISBN

978-86-88335-04-1

Kritike

„Nezamisliv portret savremenog Japana, nihilizam i dekadencija spajaju se u jednom od najstrašnijih trilera još od Kad jaganjci utihnu. Šokantan, ali nezaobilazan.”
Kirkus Reviews

„Strašne scene ne nedostaju, preovlađuje mračna atmosfera, a klaustrofobija sporednih tokijskih uličica intenzivno je dočarana.
Daily Telegraph

„Ako volite noir, U miso supi je dovoljno mračan da vam produbi pogled na japansku kulturu i proširi horizonte dalje od sušija, mangi i video igara.”
USA Today

Možda bi vas zanimalo

Audicija

687,50 RSD 550,00 RSD