blank
Back Cover
Odlomak

Kako su nastali ratovi zombija

Joshua Levin gaji scenarističke ambicije, a u međuvremenu podučava engleski kao strani jezik u Čikagu. Laptop mu je pun ideja, ali jedina koju uspeva da razvije je Ratovi zombija. Kada u stanu zatekne svoga stanodavca, neuravnoteženog vojnog veterana, kako mu pretura po prljavom vešu, Joshua odlučuje da se preseli kod svoje devojke Kimmy. Nakon kraćeg kućnog blagostanja, spetlja se s učenicom, Bosankom Anom, koja ima ljubomornog i nasilnog muža što dovodi do katastrofe. I dok Joshuine odluke variraju na skali od blesavih do apsurdnih, Kako su nastali Ratovi zombija načinje vrlo ozbiljne teme.

891,00 RSD 792,00 RSD

Joshua Levin gaji scenarističke ambicije, a u međuvremenu podučava engleski kao strani jezik u Čikagu. Laptop mu je pun ideja, ali jedina koju uspeva da razvije je Ratovi zombija. Kada u stanu zatekne svoga stanodavca, neuravnoteženog vojnog veterana, kako mu pretura po prljavom vešu, Joshua odlučuje da se preseli kod svoje devojke Kimmy. Nakon kraćeg kućnog blagostanja, spetlja se s učenicom, Bosankom Anom, koja ima ljubomornog i nasilnog muža što dovodi do katastrofe.

I dok Joshuine odluke variraju na skali od blesavih do apsurdnih, Kako su nastali Ratovi zombija načinje vrlo ozbiljne teme.

Autor

Aleksandar Hemon

Prevodilac

Irena Žlof

Dizajn korica

Jelena Šušnjar

Naslov originala

The Making of Zombie Wars

Broj strana

277

Pismo

latinica

Povez

mek

Format

14 x 20 cm

Godina

2016.

ISBN

978-86-88335-68-3

Kritike

„Onaj uvek prisutni element podrugljivog humora u Hemonovim delima ovde prerasta u dinamičnu, crnohumornu priču smeštenu u Čikago…uživaćete i glasno se smejati.“
The Chicago Tribune

„Moćan, majstorski uradak jednog od najvažnijih književnika današnjice, istovremeno mahnit i promišljen, ushićujući i poražavajući.“
The National Post