Godišnja doba

Paket od četiri knjige Knausgorovih Godišnjih doba u posebno dizajniranoj kutiji.

POSEBAN POPUST

3.861,00 RSD 3.186,00 RSD

U jesen, U zimu, U proleće i U leto su četiri toma svojevrsne lične enciklopedije, naslovljenih po godišnjim dobima, koje Karl Uve Knausgor piše svojoj ćerki čije rođenje iščekuje. Sastavljeni od kratkih eseja, opservacija i misli o pojedinim životnim stvarima i pojavama, predstavljaju opis sveta koji Knausgor predaje ćerki.

„Život je takav – makar ako mu se čovek otvori – bilo kada se može desiti nešto nepredviđeno i sudbonosno, što u vrlo bliskoj budućnosti odredi ko si, šta si ili gde si. Sve što se dešava prožeto je takvom nepredvidivošću, ali događaji su obično toliko mali i posledice tako neprimetne da i ne razmišljamo o tome.“

Paket sadrži sve četiri knjige Knausgorovih Godišnjih doba i posebno dizajniranu kutiju.
blank
Poetična, topla i pomalo melanholična izjava ljubavi prema životu i svetu.
990,00 RSD 891,00 RSD
blank
Nežan, duhovit, neposredan i iskren osvrt na svet, koji Knausgor piše ćerki čije rođenje iščekuje.
990,00 RSD 891,00 RSD
blank
U trećem tomu  čarobnog književnog projekta sastavljanja lične enciklopedije sveta, Knausgor piše o očinstvu, strepnji i neprestanom preispitivanju vlastite podobnosti, o bezuslovnoj ljubavi prema ćerki, ali i o teškim vremenima obeleženih depresijom njegove supruge. U proleće je bolna i moćna ispovest koja predstavlja emotivni epicentar ovog jedinstvenog poduhvata.
990,00 RSD 891,00 RSD
blank
U leto je topao, iskren i neposredan osvrt pisca na svet i na sebe, kao oca i kao pisca, koji zaokružuje Knausgorovo očaravajuće putovanje u potrazi za odgovorom na pitanje šta je to što život čini vrednim.
990,00 RSD 891,00 RSD